Allmøtet i januar flyttes til 1.-3.mars

Til alle våre medlemmer og venner

På grunn av administrative årsaker må vi flytte allmøte fra 25.-27. januar til 1.-3.mars. For å sikre oss at det blir et bra arrangement, og at både sakspapirer og selve arrangementet blir godt forberedt har arrangementsgruppa kommet til at flytting av arrangementet er det eneste rette.

Arrangementet om Brasil og tidsskriftslanseringen foregår som planlagt fredag 25. januar, kl. 18:00, på Skatten på Tøyen. Mer informasjon finner dere her.

Spre dette videre til andre i deres lokallag og arbeidsgruppe som skulle komme som delegater og interesserte til de åpne bolkene. Planen for 2. og 3. mars vil være lik den opprinnelige planen for allmøtet.

Beklager hvis dette skaper problemer logistisk eller på annen måte, håper flest mulig har anledning til å stille uansett. Da vil organisasjonen være klar til gode debatter og viktige avgjørelser.