Allmøtet i Latin-Amerikagruppene, mars 2019

Lokallag, utvalg, arbeidsgrupper, samordningsgrupper og enkeltmedlemmer i Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) innkalles med dette til Allmøtet som holdes i Oslo 01.-03. mars 2019.

Allmøtet vil finne sted i lokalene til LAG på Frivillighetshuset på Tøyen, Kolstadgata 1. LAG refunderer delegatens billigste reisealternativ. Vær derfor tidlig ute og book billetter nå. Alle medlemmer er velkomne på Allmøtet, og har forslags- og talerett.

Dagsorden og sakspapir skal sendes ut sammen med andre innkalling to uker før Allmøtet, samt mer praktisk informasjon.

På Allmøtet i mars skal det velges ny leder, ny kontrollkomité bestående av tre medlemmer med vararepresentanter, samt ny valgkomité bestående av tre medlemmer med vararepresentanter. Den sittende valgkomiteen skal komme med en innstilling og er i gang med arbeidet, men de trenger hjelp med forslag til å finne kandidater som kan være aktuelle. Ta gjerne kontakt med Vilde eller Ingrid i valgkomiteen på e-post dersom du har forslag til kandidater til de ulike vervene! Vilde og Ingrid kan kontaktes på e-post: ingridandreaholland@gmail.com eller vilde.90@hotmail.com

Påmelding av delegater gjøres her ved å skrive fullt navn, hvilket lokallag, utvalg, komite, samordningsgruppe, arbeidsgruppe du sogner til, samt om du har noen matallergier. Påmelding må være sekretariatet i hende seinest ti dager før Allmøtet (20. februar).  Allmøtet er åpent for alle medlemmer (med tale- og forslagsrett) og observatører, men på grunn av logistikk og forberedelser ber vi dere melde dere på fortest mulig, helst før 21. februar.