Vi søker vikar for informasjons- og organisasjonsmedarbeider

Vikariat januar t.o.m mai 2021. Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) er en organisasjon basert på solidaritet og frivillig aktivisme. LAG har et lite sekretariat, og de ansattes viktigste oppgave er å bistå aktivister og tillitsvalgte. Nå søker vi en informasjons- og organisasjonsmedarbeider til et fem måneders vikariat våren 2021. Er det deg?

Som informasjons- og organisasjonsmedarbeider har du varierte arbeidsoppgaver. Stillingen innebærer tett samarbeid med aktivister om organisasjonens informasjonstiltak, innsalg til media og organisatoriske og politiske prosesser i organisasjonen.

Informasjonsarbeidet inkluderer blant annet pressearbeid, nettsider, sosiale medier og arrangementer. Erfaring fra denne type arbeid vil være viktig i stillingen. I tillegg følger du opp lokallag, har ansvar for medlemsregister, organisering av landsmøtet og andre organisatoriske aktiviteter.

Vi søker deg som:

  • Har kjennskap og erfaring fra arbeid med LAG
  • Kan jobbe selvstendig, strukturert og har stor arbeidskapasitet
  • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Har faglig bakgrunn og erfaring med kommunikasjonsarbeid
  • Engasjement for LAGs arbeid og kjennskap til latinamerikansk politikk og samfunn og norsk politisk debatt.
  • Har grunnleggende spansk- og/eller portugisiskkunnskap


Vi ønsker å ansette en utadvendt og omgjengelig person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner i vikariatet. I tillegg ser vi etter deg som er ryddig og evner å jobbe med flere prosjekter samtidig.

Vi tilbyr en jobb innenfor et spennende fagfelt, i et trivelig og engasjert kollegium sentralt i Oslo, og arbeid med et medlemsnettverk av engasjerte ildsjeler. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet og samarbeidsevner.  

Arbeidssted: Solidaritetshuset, Kolstadgata 1, Oslo.
Lønn: Etter LAGs tariffavtale med NTL
Søknadsfrist: 30. oktober 2020
Tiltredelse: Senest januar 2021. To ukers opplæring blir gitt innen utgang av 2020.

Varighet: til 31. mai 2021.
Søknad med CV sendes per e-post til: daglig.leder@lagnorge.no

For mer informasjon om stillingen, kontakt informasjons- og organisasjonsmedarbeider Diego Marin på tlf: 410 79 393, eller diego@lagnorge.no

Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) er en partipolitisk uavhengig solidaritetsorganisasjon. Vi jobber for å spre informasjon om forholdene i Latin-Amerika og støtter de som jobber for en bedre framtid på kontinentet. For LAG er det viktig å støtte arbeidet med å finne alternativer til markedsliberalismen, følge opp demokratiserings- og fredsprosesser, og arbeide for grunnleggende menneskerettigheter.