Følg oss på:
Filterer etter:

Angrep på studentene fra Ayotzinapa

Angrepene mot lærerskolen Raúl Isidro Burgos, Ayotzinapa, blir stadig mer aggressive. Dette er samme lærerskole hvor 43 studenter ble bortført den 26. september i fjor. De er fremdeles savnet.

Ettårsmarkering for Ayotzinapa

I Mexico by

Ayotzinapa: Ingen rettferdighet ett år etter bortføring

Ett år etter at de 43 studentene ble bortført, henger spørsmålene fortsatt i lufta. Hvor er de? Hva skjedde? Hvorfor skjedde det?

Eksperter avviser Mexicos versjon av forsvinning

En uavhengig gransking av bortføringen og massakren på 43 studenter i Mexico avviser den offisielle versjonen til Mexicos regjering.

Fotograf og journalist fra Subversiones er trua på livet

Systematisk kontroll og trusler møter de som daglig jobber med å rapportere om undertrykkelsen i Mexico.

Protester i Mexico foran søndagens valg

Motstanden mot søndagens forestående lokalvalg i Mexico er stor. I flere byer brennes propagandaen til samtlige politiske partier. – Å stemme, slik situasjonen i landet er nå, vil være det samme som å legitimere korrupte politikere argumenterer demonstrantene.

Internt fordrevne i Latin-Amerika

Over 38 millioner mennesker er på flukt i eget land på grunn av konflikt eller vold. Langvarig konflikt bidrar i stor grad til det høye tallet, og Colombia er et klart eksempel på dette med over 6 millioner internt fordrevne.

Delegasjonen fra Ayotzinapa er her!

Norge er først stopp for "EuroCaravana43".

Opprop: Rettferdighet for Ayotzinapa

16.-18. april er en delegasjon fra Mexico bestående av to av foreldra til de 43 bortførte studentene, en medstudent fra lærerskolen i Ayotzinapa, og en meksikansk menneskerettighetsaktivist på besøk til Oslo.