Følg oss på:

LAG søker daglig leder

Vil du bli med på å styrke solidaritetsarbeidet for Latin-Amerika? Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) er en partipolitisk uavhengig solidaritetsorganisasjon som jobber for å spre informasjon om forholdene i Latin-Amerika og støtter de latinamerikanske folkenes kamp for rettferdighet, demokrati og fred.

Som daglig leder i en av Norges beste solidaritetsorganisasjoner får du mulighet til å jobbe i et dynamisk miljø med mye aktivitet. Du vil ha ansvaret for den organisatoriske og økonomiske driften av organisasjonen, og jobber i nært samarbeid med styret, aktivister og kollegaer. Stillingen innebærer varierte arbeidsoppgaver, herunder:

  • organisasjonsutvikling i tråd med vedtatte arbeidsplaner og strategier
  • organisering av landsstyremøter, og oppfølging av landsstyrets og lokallagenes arbeid
  • forberede årlige budsjetter, økonomistyring, samt å styrke LAGs økonomiske situasjon
  • planlegging og gjennomføring av ulike prosjekt og arrangementer
  • oppfølging av samarbeidsorganisasjoner i Norge og Latin-Amerika, samt noe politisk påvirkningsarbeid

Vi søker deg som deler LAGs prinsipper og har erfaring med organisasjonsarbeid og økonomistyring. Andre krav er forståelse for LAGs arbeid og konteksten vi jobber innenfor, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og spansk eller portugisisk, og kjennskap til latinamerikansk politikk og samfunn. Høyere relevant utdanning er en fordel, men lengre tids relevant erfaringer kan kompensere for dette.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg med gode samarbeidsevner, og som evner å motivere og engasjere aktivister og kollegaer, til å bygge og ivareta nettverk. LAG er en organisasjon med mange aktivister og et lite sekretariat, så personlig egnethet vil bli vektlagt. Kjennskap til og erfaring fra LAG er en fordel

Vi tilbyr en spennende jobb i en av Norges flotteste solidaritetsorganisasjoner. Vi har kontorer i solidaritetshuset på Tøyen i Oslo. Du vil være omringet av inspirerende og engasjerte aktivister og kollegaer, i et aktivt organisasjonsmiljø. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Arbeidssted:       Solidaritetshuset, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Tiltredelse:         snarest

Stillingen lønnes etter avtale innenfor Statens lønnsregulativ som Rådgiver i kode 1434, lønnstrinn 47. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til daglig leder, Marianne Gulli, marianne@lagnorge.no / 95228642 

Spørsmål til arbeidsgiver rettes til medarbeideransvarlig i styret, Frøya Torvik, froya_t@hotmail.com  / 48 14 61 25

Søknad med CV sendes per epost til info@lagnorge.no og daglig.leder@lagnorge.no

Søknadsfrist: 18. februar 2018

Vi tar sikte på å starte med intervjuer i uke 9