Følg oss på:

LAG søker informasjons- og organisasjonsmedarbeider

Vil du bli med på å styrke solidaritetsarbeidet for Latin-Amerika? Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) er en partipolitisk uavhengig solidaritetsorganisasjon som jobber for å spre informasjon om forholdene i Latin-Amerika og støtter de latinamerikanske folkenes kamp for rettferdighet, demokrati og fred.

Nå søker vi en ny informasjons- og organisasjonsmedarbeider. Er det deg?

Som informasjons- og organisasjonsmedarbeider i en av Norges beste solidaritetsorganisasjoner får du mulighet til å jobbe for å øke kunnskapen om Latin-Amerika i Norge. I en tid der regionen stadig blir nedprioriter, har LAG en særlig viktig rolle.

Stillingen innebærer et tett samarbeid med aktivister om informasjonstiltak, samt organisatoriske og politiske prosesser i organisasjonen.

  • Informasjonsarbeidet inkluderer blant annet pressearbeid, nettsider, sosiale medier og å organisere arrangementer.
  • Organisasjonsarbeidet inkluderer blant annet å følge opp og bistå lokallag, grupper og tidsskriftredaksjonen, ansvar for medlemsregister og organisering av landsmøter.

Vi søker deg som deler LAGs prinsipper og har erfaring med organisasjon- og informasjonsarbeid. Andre krav er forståelse for LAGs arbeid og konteksten vi jobber innenfor, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og spansk eller portugisisk, og kjennskap til latinamerikansk politikk og samfunn. Høyere relevant utdanning er en fordel, men lengre tids relevant erfaringer kan kompensere for dette.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og som evner å motivere og engasjere aktivister og kollegaer. LAG er en organisasjon med mange aktivister og et lite sekretariat, så personlig egnethet vil bli vektlagt. Kjennskap til, og erfaring fra LAG er en fordel.

Vi tilbyr en spennende jobb i en av Norges flotteste solidaritetsorganisasjoner. Vi har kontorer i solidaritetshuset på Tøyen i Oslo. Du vil være omringet av inspirerende og engasjerte aktivister og kollegaer, i et aktivt organisasjonsmiljø. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Arbeidssted:     Solidaritetshuset, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Tiltredelse:       snarest

Stillingen lønnes etter avtale innenfor Statens lønnsregulativ som Rådgiver i kode 1434, lønnstrinn 45. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål knyttet til stillingen kan rettes til informasjons- og organisasjonsmedarbeider i LAG, Karoline Garnes karoline@lagnorge.no / 988 59 225

Spørsmål til arbeidsgiver rettes til medarbeideransvarlig i styret, Frøya Torvik, froya_t@hotmail.com  / 48 14 61 25

Søknad med CV sendes per epost til info@lagnorge.no og daglig.leder@lagnorge.no

Søknadsfrist: 18. februar 2018

Vi tar sikte på å starte med intervjuer i uke 9