Podkast: Kan Mexicos pressefrihet reddes?

Foto: Mónica Orjuela

Foto: Mónica Orjuela

Mexico er et av verdens farligste land for journalister. Det er registrert nesten 2000 aggresjoner mot journalister og medier fra 2012 til 2017. Straffefrihet er et felles trekk i nesten alle tilfeller.

Med støtte fra Medietilsynet og Fritt Ord reiste Radio Latin Amerikas journalist Mónica Orjuela til Mexico; hun samlet viktig informasjon om saken og tok opp intervjuer som vi presenterer her i podkasten «Fjærenes stillhet. Kan Mexicos pressefrihet reddes?».

Dette programmet ble laget med støtte fra  Medietilsynet og Fritt Ord.

Produksjon: Radio Latin Amerika

Journalist: Mónica Orjuela

Foto: Mónica Orjuela

Journalist Jorge Sánchez, sønn av Móises Sanchéz, holder kopier av avisen La Unión de Medellín. Foto: Mónica Orjuela

Mónica Orjuela
Journalist i Radio Latin-Amerika
Sekretariat
Land