Online-kurs: Latin-Amerikas rolle i den Internasjonale geopolitikken

MST har invitert LAG til å delta på et digitalt kurs om Latin-Amerikas aktuelle og historiske rolle i den internasjonale geopolitikken. Ønsker du å lære mer om dette har du anledning nå!

MST (de jordløses bevegelse i Brasil) arrangerer i høst et digitalt kurs om Latin-Amerikas aktuelle og historiske rolle i den internasjonale geopolitikken. Kurset organiseres for brigadeprosjektets samarbeidspartnere og vil derfor gjennomføres på spansk/portugisisk. Forelesningene vil finne sted den siste tirsdagen i hver måned fra august til november (1,5 timer hver gang). Her finner du kursprogram (norsk) for mer informasjon om innhold. 

Det er ønskelig at de som melder seg på kurset har anledning til å delta alle fire gangene da diskusjon rundt temaene er en viktig del av skoleringsprosessen. Det forventes også at deltakerne forbereder seg til forelesningene ved å lese tekster de har fått på forhånd. 

Ønsker du å delta eller har spørsmål angående kurset send en e-post til prosjektmedarbeider@lagnorge.no

Påmeldingsfrist søndag 16. august.